Veilig rijden in de auto, ook met een aanhanger

Haal je rijbewijs of volg een opfriscursus [MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR]

Autorijschool Daniël geeft je de mogelijkheid om de theorie en praktijk van je rijbewijs B te halen. Daarnaast verzorgen we praktijkcursussen B+E (rijden met aanhanger) want ook dat moet je leren alvorens je de weg op mag. Heb je al een tijdje niet gereden en durf je nu niet meer zo goed? Dan is een opfriscursus misschien iets voor jou. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van rijlessen en theorie.

Rijbewijs B: de praktijk

Hoe stel je de autostoel goed in en hoe werken de lichten? Wanneer moet je voorrang verlenen en wat is er anders aan rijden in de regen? Je leert het allemaal in de praktijkcursus voor het autorijbewijs. Als je nog nooit in een auto hebt gereden, is er ontzettend veel waar je ineens op moet letten, en dan nog allemaal tegelijk ook. Wij snappen dat het even duurt voor je dit onder de knie hebt. Onze instructeurs zijn geduldig en begripvol en leren alles wat je moet weten, op jouw tempo. Pas als jij er klaar voor bent, gaan we naar de volgende stap. We zullen je ook geen examen laten doen als we denken dat dit te vroeg is. Zo weet je zeker dat je zelfverzekerd achter het stuur zit, als je eenmaal alleen mag rijden.

Begin met rijlessen

Theorie snel onder de knie

Ook de theorie voor je autorijbewijs leer je via Autorijschool Daniël het snelst. Het theorie-examen zelf wordt afgenomen bij het CBR en bestaat uit 3 onderdelen:
  • gevaarherkenning
  • verkeersregels
  • verkeersinzicht
Een theoriecertificaat van het CBR is 1,5 jaar geldig.


Tarieven theorie rijbewijs B

I-theorie, complete digitale cursus: € 50,00

Theorie examen:                                 € 47,00

In 10 dagen je rijbewijs

Autorijschool Daniël biedt naast de reguliere les mogelijkheden ook de optie om een spoedcursus te volgen. Je volgt dan 10 dagen zeer intensief rijles. De spoedcursus is niet voor iedereen geschikt en succesvol resultaat is onder meer afhankelijk van je aanleg en ervaring in het verkeer. Weten of jij hiervoor in aanmerking komt? Bel ons direct: 0113 64 43 64 of 06 53 24 46 53.